|   | 
  • Ulaşım A.Ş’den Örnek Uygulama


    Ulaşım A.Ş’den Örnek Uygulama

    Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş tarafından başlatılan örnek uygulama takdir topluyor. Ulaşım A.Ş’ye ait katlı otoparklara araç park edenlere ücretsiz olarak tekerlekli sandalye, bebek arabası ve şemsiye kullanım imkanı sağlanıyor.

    Hunat Katlı Otoparkı ve Kurşunlu Otoparkı’nda verilen hizmetle, araçlarını park eden vatandaşlar tekerlekli sandalye, bebek arabası veya şemsiyeyi ücretsiz olarak alıp ihtiyaçlarını karşılıyor. Hunat Katlı Otoparkı’nı kullananlar ayrıca Kaybis bisikletlerinden de ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

    Aracını park eden ve ihtiyacı olan araç gereci kimlik karşılığında alan vatandaşlar, şehir içindeki işlerini bitirip otoparktan ayrılırken kullandıkları araç-gereci teslim edip kimliklerini geri alıyorlar.

    Uygulamanın son derece yerinde olduğunu belirten vatandaşlar da insan unsurunun öncelenmesinin takdire değer olduğuna vurgu yaparak, “Günlük hayatta lazım olabilecek ancak o anda yanımızda bulunmayan araç gereçlerin ücretsiz olarak karşılanması çok güzel bir yaklaşım. Mesela evden çıkarken yağmur yağmıyor olabilir. Ancak otoparka geldiğimizde yağmura yakalanırsak buradan ücretsiz olarak temin edebiliyoruz. Yaşlılar ve yürümekte zorlananlar için tekerlekli sandalye, bebekler için bebek arabası konulmuş. Çok güzel bir uygulama” şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.