|   | 
  • Ümit Şengül: "Galatasaray bizim için dönüm maçıydı"


    Ümit Şengül:
    Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Galatasaray maçının ardından, "Bugünkü Galatasaray maçı dönüm maçlarından biriydi. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ve kazandık" dedi.

    Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’ı 3-1’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligde sıkıntılı bir konumda olduklarını belirten Şengül, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Yükselen performansımız vardı. Son 3 maçı kazandık. Bu da bize ekstra motivasyon sağladı. Bugünkü Galatasaray maçı dönüm maçlarından biriydi. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ve kazandık. Kasımpaşa kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Özgüven eksikliği ilk yarı vardı bunu aştık. Ciddi takım olduğumuza inanıyorum. İnanılmaz güzel şeyler ortaya koyuyoruz. Ligin en çok koşan takımlarından biriyiz. Bugünkü maça iyi başladık. İstediğimiz gibi pozisyonlar bulduk. Maçın basında net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Bireysel hatadan gol yedik. İlk yarı rakibi karışlamada sıkıntı gördük. Karşılama sistemimizi değiştirdik. İlk yardan farklı sistemle karşıladık. Bu da bize hücum alanında artı kazandırdı. Pozisyonlar bulup golleri atınca rahatladık. Bugünkü performanstan dolayı oyuncularımızı kutlamak istiyorum” şeklinde konuştu.

    Kasımpaşa’nın yenilmezlik serisi 5 maça çıktı

     

    Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasaray’ı 3 -1 mağlup eden Kasımpaşa, yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmış oldu.
    Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında NEF Stadı’nda karşı karşıya geldiği Galatasaray’ı 3 -1 mağlup etti. Alınan sonuçla lacivert-beyazlı takım, yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmış oldu. Son mağlubiyetini ligin 17. haftasında sahasında Sivasspor’a karşı alan lacivert-beyazlı takım, 5 maçlık seride 1 beraberlik 4 galibiyet alarak 13 puanı hanesine yazdırmış oldu.

    Üst üste 4. galibiyet
    Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray’ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste de 4. galibiyetini elde etmiş oldu. Lacivert-beyazlılar ligin 19 ve 20. haftasında sahasında Altay ve Hatayspor’u mağlup ettikten sonra deplasmanda oynanan Giresunpor ve Galatasaray maçlarında da 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.