|   | 
  • Umut Bulut'un en acı vedası


    Umut Bulut'un en acı vedası
    Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut, son yolculuğa uğurlandı.

    Merhum Kemal Bulut, Kayseri Yeşilhisar Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Yaşanan terör olayında babasını kaybeden Umut Bulut, cenaze namazında göz yaşlarını tutamazken, hemen yanında bulunan eski teknik direktörü Fatih Terim ise onu teselli etmeye çalıştı. Namazın ardından ise merhum Kemal Bulut’un naaşı omuzlarda tekbir sesleriyle araca taşındı. 
     
    Babasını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Umut Bulut’u zor gününde sarı kırmızılı yönetim, oyuncular, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Umut Bulut’un Galatasaray’dan Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu Ali Dürüst, Futbol Federasyonu İdari İşler, Organizasyonlar ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ile A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Müfit Erkasap ve sevenleri yalnız bırakmadı.
     
    Terim: Yapanları, yardım edenleri lanetliyorum
     
    Cenaze sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, “Bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Bize ne oldu bilmiyorum. Farklılıkları zenginleştiren bir ülkeyiz. Beraber yaşamasını bilen bir ülkeyiz. Çok önemli değerli insanlar çıkaran bir ülkeyiz. Ama öyle bir an geliyor ki bunların hepsi bir tarafa canlarımızı yolcu ediyoruz.” diyerek, şunları söyledi:
     
    “Gencecik insanların kanı neden akar anlamıyorum. Çok üzgünüm ve ülkeme seslenmek istiyorum. Terörle sınanmayan ülke olması lazım ülkemiz. Hepimizin ülkemize sahip çıkmasına ihtiyacı var. Yapanları, yardım edenleri, onlardan yana olanı lanetliyorum. Gencecik o canların niye gittiği neden yapıldığını herkes sorgular ama hepimizin birlik olacağı bunlara karşı bir Türkiye istiyorum. Tüm yaralılara şifa, vefat edenlere rahmet diliyorum” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.