|   | 
  • Umut Bulut'un Rizespor'a 9’uncu golü


    Umut Bulut'un Rizespor'a 9’uncu golü
    Kayserispor kaptanı ve forveti Umut Bulut, haftalardır süre gelen gol suskunluğunu bozdu.

     Ligin ilk haftasında Kayseri'de oynanan Antalyaspor maçında takımının ikinci golünü atarak bu sezondaki ilk golünü atan Umut Bulut, haftalar sonra ikinci golünü attı. 
    Kadir Has Stadı'nda oynanan ve 2-2 sona eren Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan kaptan Umut Bulut, müsabakanın ikinci yarısında Varela'nın ortasına iyi yükselip kafa vuruşu ile topu ağlara göndermişti. Takımının öne geçtiği golü atan Umut Bulut, bu sezonki ikinci golünü atarken Rizespor'a da kariyerindeki 9. golünü attı. 
    Ligdeki kariyerinde 196. golünü atan Umut Bulut, Kayserispor forması ile Rize'ye ilk golünü atarken daha önce de Galatasaray forması altında (1 gol), Trabzonspor forması altında (6 gol) ve Ankaragücü forması altında (1 gol) fileleri havalandırmıştı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.