|   | 
  • Üniversiteler Gençlik hazırlıklarını sürdürüyor


    Üniversiteler Gençlik hazırlıklarını sürdürüyor
    Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup’ta yer alan Kayseri temsilcisi Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu Erzincan Gençlikspor maçının hazırlıklarına sahasında yaptığı antrenmanla başladı.

    Bu sezon oldukça genç bir kadro ile mücadele eden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü oynadığı 9 maçın 8’ini kazanarak, ligin bitimine 3 hafta kala gruptan çıkmayı büyük oranda garantiledi.

     

    Bu haftasonu kendi sahasında Erzincan Gençlikspor’u konuk edecek olan ekip çalışmalarına yaptığı ilk antrenman ile başladı. Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak, ilk maçta mağlup ettikleri Erzincan ekibini yine yenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Aksoyak,

     

    "Gurubumuzda bu güne kadar oynamış olduğumuz 9 maçtan 8'ini kazanarak ligin 1. grubunun tamamlanmasına 3 hafta kala gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledik. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde gurubumuzda 2. sırada yer alan ligin güçlü ekiplerinden Erzincan Gençlik Spor ile oynayacağız. Rakibimizle oynadığımız ilk maçta deplasmanda eksik kadromuzla mücadele etmemize rağmen 98-86 galip gelmeyi başarmıştık. Rakibimizi iyi tanıyoruz ve antrenmanlarımız bu şekilde yapıyoruz. Bu grubun sonuna doğru takımımıza birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Amacımız grubumuzu lider olarak bitirerek 2. tur maçlarında nispeten avantajlı bir grupta yer alabilmek.

     

    Haftasonu sahamızda oynayacağımız maça tüm basketbol severleri davet ediyoruz. Hakedenin kazanacağı bir maç olması dileğiyle rakibimize de başarılar diliyorum" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.