|   | 
  • USTASINDAN KAR AYAKKABISI UYARISI


    USTASINDAN KAR AYAKKABISI UYARISI
    Ayakkabı tamiriyle uğraşan Oğuzhan Dilsizoğlu, ?Kışın buzda kaymamak için termo taban, kauçuk oranı yüksek ayakkabıların tercih edilmesi gerek? dedi.

     Ayakkabıların karda kaymaması için önlemlerin alınması gerektiğini belirten Dilsizoğlu, ?Yurdışından ithal lastiklerimiz var. Islak zeminde, karda buzda kaymayan lastikler bunlar. Kadın ve erkek ayakkabısı için özel, tabanına ve topuğuna ayrı ayrı lastikler yapıyoruz. Kesinlikle kaymıyor.? ifadelerini kullandı. Kışın ayakkabı bakımının önemli olduğuna değinen Dilsizoğlu, ?Bakım ürünlerinde özel spreyler var. Karlı ve yağmurlu havalarda, evden çıkmadan önce sıkıldığı takdirde 3 gün boyunca su almıyor, kar yağmur lekesi, beyazlanmalar olmuyor. Deriye en ufak bir zararı olmamasının yanı sıra deriyi besleme özelliği var ve nano teknolojisiyle de su geçirmezlik özelliği var.? şeklinde konuştu.

        Tamir için getirilemeyen ayakkabılar için evlere servislerinin olduğunu belirten Dilsizoğlu, ?Müşteriler evde tamir edilmesi gereken ayakkabılarının olduğunu fakat getiremeyeceklerini söylüyorlar. Buradan servis aracımız çıkıyor, evlerinden ayakkabıları alıyor. Buraya getirilen ayakkabıların bakım ve tamiri yapıldıktan sonra evlere gönderiliyor.? diye konuştu. 

         Türkiye?de yeni bir hizmet başlatacaklarını söyleyen Dilsizoğlu, ?Kışlık ayakkabı ve dağcılarla alakalı yeni bir projemiz var. Yakın bir zamanda dağcı ayakkabılarının tamirine başlayacağız. Türkiye?de bu hizmeti veren bir yer yok. Yurtdışından ithal yapıştırıcılarını ve lastiklerini getirttim. Denemesini yaptık ve güzel sonuçlar aldık. Yakında internet sitemiz kuruluyor. Türkiye?nin her yerinden dağcılar veya ayakkabısını tamir ettirmek isteyen müşteriler bize gönderecek. Geliş ve gidiş kargo ücreti bizden olmak kaydıyla ayakkabıların tamir ve bakımı yapılacak.? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.