|   | 
  • Uyuşturucu ile sosyal medyada da mücadele edilecek


    Uyuşturucu ile sosyal medyada da mücadele edilecek

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uyuşturucu ile mücadelede suç ve suçlu ile etkin mücadele bilincini oluşturma amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na ait sosyal medya hesaplarının oluşturulduğu bildirildi. 
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde, "Uyuşturucuyla sürdürülen kararlı mücadele kapsamında; uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma, kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi verme, kullanılmasını alanen özendirme ve bu nitelikte yayın yapan kişi/kişilerin sosyal medya hesapları üzerinden işlediği suçları önleme, milli birlik ve beraberlik içerisinde toplum desteğini sağlama, suç ve suçlu ile etkin mücadele bilincini oluşturma, meydana gelen olayların soruşturulması, aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına ait;
    1-www.facebook.com/Narkotik-Suçlarla-Mücadele-Daire-Başkanlığı-1982287918463687
    2-www.twitter.com/NarkotiksmDB
    3-www.instagram.com/narkotiksmdb
    4-www.youtube.com/channel/UCv2GfOWBdYcqulTfMeokXww
    sosyal medya hesapları oluşturulmuştur."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.