|   | 
  • Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs tutuklandı


    Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs tutuklandı

    Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 
    Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Caferbey Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araç içinde yapılan aramalarda 3 gram Bonzai maddesinin bulunduğu öğrenildi. Araçta bulunan O.D., T.D ve E.N.'nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
    Yapılan soruşturmada O.D. ve T.D.'nin 'uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak' suçundan çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldığı, N.E.'nin ise 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı kaydedildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.