|   | 
  • UYUŞTURUCU SANIĞI: ''İLK DEFA BİR İŞ YAPTIK,ELİMİZE GÖZÜMÜZE BULAŞTIRD


    UYUŞTURUCU SANIĞI: ''İLK DEFA BİR İŞ YAPTIK,ELİMİZE GÖZÜMÜZE BULAŞTIRD
    Kayseri'de uyuşturucu hap ve esrarla yakalanan 3 sanık 8'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

     Kayseri'de uyuşturucu hap ve esrarla yakalanan 3 sanık 8'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklardan Murat Çimen, "İlk defa bir iş yaptık, elimize gözümüze bulaştırdık" dedi.

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri geçen yıl Eylül ayında Kayseri-Malatya karayolunda Mimarsinan Organize Sanayi önünde 34 PAN 18 plakalı otomobili durdurmak istedi ancak şüpheliler kaçtı. Şüphelilerin otomobilden attıkları poşet içerisinde 287 adet captogon, 255 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 1 kilo 350 gram esrar bulundu. Uyuşturucu hap ve esrarı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinden satın aldıklarını söyleyen şüpheliler tutuklandı.

    1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu olarak getirilen Murat Çimen, Umut Türkoğlu ve İbrahim Karakaya pişman olduklarını söyledi. Sanıklardan Murat Çimen, yaptığı savunmada daha önce uyuşturucu ticareti yapmadığını ve bu işi ilk kez denediğini söyleyerek, "İlk defa bir iş yaptık, elimize gözümüze bulaştırdık. Daha önce kimseyle uyuşturucu alışverişi yapmadım" dedi. Mahkeme heyeti, Murat Çimen, Umut Türkoğlu ve İbrahim Karakaya'ya uyuşturucu ticareti ve nakli yapmak suçlarından 8'er yıl hapis ve 16'şar bin lira para cezası verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.