|   | 
  • Uyuşturucu taciri Sanığa 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verildi


    Uyuşturucu taciri Sanığa 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verildi
    Kayseri’de ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan bir kişiye 12 yıl 6 ay hapis cezası ve bin TL de adli para cezası verildi.

     

    1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan ve aynı suçtan tutuklu olan sanık M.D.(31) mahkeme salonunda hazır bulundu.

     

    M.D.(31) mahkemede “Ben kimseye uyuşturucu satmadım. Sadece içmek için üzerimde bulundurduğum uyuşturucuyla yakalandım. Bana iftira atıyorlar. Beraatımı talep ediyorum” diyerek savunmasını yaptı.

     

    Tanık olarak dinlenen ve mahkemeye Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile katılan başka suçtan tutuklu F.G.(23) ise “Ben olay günü Murat’ın yanındaydım. Murat’ın üzerinden 3 gram eroin çıktı. Fakat benim üzerimden bir şey çıkmadı. Ben Murat’ın yanına sadece uyuşturucu almak için gitmiştim” dedi.

     

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık M.D.’ye 12 yıl 6 ay hapis cezası ve bin TL de adli para cezası verdi.

     

    12 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelen olayda M.D.’nin(31) üzerinde silah olduğu için ihbar edildiği ve bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Düvenönü’nde bulunan bir otelin 301 numaralı odasında yapılan arama sonucunda M.D.’nin yakalandığı öğrenildi. M.D.’nin arama sırasında polislere N.A. isimli sahte kimlik gösterdiği ve üzerinden üç sigara paketi içerisinde eroin maddesi ve ruhsatsız silah ele geçirildiği bildirildi.

     

    Ekipler tarafından yakalanan M.D.’nin adli kurumlara sevkedilip tutuklandığı kaydedildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.