|   | 
  • Uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı


    Uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı
    Kayseri'de yapılan yargılama sonucunda biri İran uyruklu olmak üzere 3 sanığa 12'şer yıl 6'şar ay hapis bir sanığa da 8 yıl hapis cezası verildi.

     
    1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu yargılanan sanıklar R.P., E.A., M.K. ve İran uyruklu P.G. hazır bulundu. 

    Yapılan yargılamada sanıklardan E.A., "Ben kesinlikle uyuşturucu satmadım. Tahliyemi talep ediyorum" derken, R.P. ise "Daha yeni çocuğum oldu. 5 aydır tutuklu yatıyorum. Ailem parçalandı. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonrasında, sanıklardan R.P., M.K. ve İran uyruklu G.P.'ye 12'şer yıl 6'şar ay hapis cezası ve 3'er bin TL para cezası verdi. Sanıklardan E.A.'ya ise satıcılıktan dolayı 8 yıl hapis cezası ve bin TL para cezası verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.