|   | 
  • UYUŞTURUCU TACİRLERİNE HAPİS CEZASI


    UYUŞTURUCU TACİRLERİNE HAPİS CEZASI
    Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan Veysel Polat 6 yıl, Fatih Çelik ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

     Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan Veysel Polat 6 yıl, Fatih Çelik ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Polis ekipleri, geçen yıl Aralık ayında Kayseri- Malatya karayolunda durdurdukları yolcu otobüsünde yaptıkları aramada, bir valiz içerisinde 8 kilo 86 gram toz esrar buldu. Yolculardan Fatih Çelik, valizin sahibi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Otobüs muavininin polisi araması üzerine terminalde inerek kaçmaya çalışan Veysel Polat da yakalandı. Çelik ve Polat çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

    Kayseri 2'nci Ağır ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya katılan tutuklu sanık Veysel Polat esrarla bir ilgisinin olmadığını, terminalda polisi görünce korktuğu için kaçtığını öne sürdü. Fatih Çelik ise itirafta bulunarak "Esrarı Veysel bulup bana verdi. Veysel esrarı İstanbul'a götürüp satacaktı ve yardımcı olmam için bana 2 bin lira vereceğini söyledi. Polis arama yapınca esrarın Veysel'e ait olduğunu söylemedim. İlk kez bu işe bulaştım ve çok pişmanım" dedi.

    Mahkeme heyeti, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Veysel Polat'a 6 yıl hapis ve 6 bin lira para cezası, Fatih Çelik'e ise 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Fatih Çelik'in cezası ertelendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.