|   | 
  • Vakıfbank'tan Kto Üyelerine Özel Kredi Paketi


    Vakıfbank'tan Kto Üyelerine Özel Kredi Paketi
    VakıfBank ile Kayseri Ticaret Odası (KTO), reel sektöre destek için güçlerini birleştirdi. VakıfBank?ın, Kayseri Ticaret Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi firmalara uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunuluyor.

    Vakıf Bank; sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, uygun faiz oranı ve vadeler ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor.
    Pek çok ilde ticaret ve sanayi odalarıyla yapılan protokollerle, oda üyelerine uygun kredi fırsatları sunan Vakıf Bank, bu kez de Kayseri Ticaret Odası ile üyeleriyle güçlerini birleştirdi. Vakıf Bank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz?ın katılımıyla Kayseri Ticaret Odası?nda düzenlenen törende imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine; finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, içerisinde cazip seçeneklerin yer aldığı, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi seçenekleri sunuluyor.
    VakıfBank protokol kapsamında, Kayseri Ticaret Odası üyelerine 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunuyor. Oda üyeleri; imzalanan bu protokolle, uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST kampanyası kapsamında işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecekler. Oda üyeleri, imzalanan bu protokolle VakıfBank?tan İşyeri Edindirme Kredilerini yüzde 0.85?ten başlayan faiz oranları, taksitli işletme kredilerini ise yüzde 1.09?dan başlayan faiz oranlarıyla kullanılabilecekler.
    Ayrıca protokol kapsamında oda üyeleri için nakdi, gayri nakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri de yer alıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.