|   | 
  • Vali Düzgün'den 10 Kasım mesajı


    Vali Düzgün'den 10 Kasım mesajı
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Atatürk'ün ölümünün 75. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

     

    Düzgün, yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün ölümünün 75. yılında saygı, sevgi ve şükranla andıklarını belirtti.

    Mustafa Kemal Atatürk'ün kendisini milletine adayan, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Düzgün, şunları kaydetti:

    "O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmış ve büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuştur. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bu yeni yönetim biçimi, Türkiye Cumhuriyetine vatandaş bağı ile bağlı olan herkese hakkını vermiş, sorumluluğunu yüklemiş ve Türk Ulusuna özgüvenini kazandırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.