|   | 
  • VALİ DÜZGÜN?DEN VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ


    VALİ DÜZGÜN?DEN VATANDAŞLARA İFTAR YEMEĞİ
    Vali Orhan Düzgün Talas Valilik Konukevinin kapılarını daha önce düzenlediği tanışma kokteylinin ardından bu kez iftar vesilesiyle davet ettiği vatandaşlara açtı.

     Iftar öncesi eşi Gül Düzgün ile birlikte misafirlerini kapıda karşılayan Vali Düzgün, iftar programı sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının toplumun farklı kesimlerindeki insanların birbirini anlaması, sosyal dayanışma ve yardımlaşma için bir fırsat olduğunu belirterek,  "1934 yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk?ün ziyaret ettiği ve Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere zaman zaman devlet büyüklerinin de ağırlandığı bu tarihi mekânı sizlerin de görmesini arzu ederek bu akşamki iftar soframızı sizinle paylaşmak istedim" dedi. 

     
    Katılımcılar adına konuşan Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Burhan Karamustafaoğlu ise, ?Ben 72 yaşındayım. Daha önce böylesine samimi bir davet görmemiştim.  Aramızda çocuklar da bulunmaktadır. Bu davet, burada bulunan herkesin zihninde derin bir iz bırakmıştır? diye konuştu.

     İftar yemeğine katılan diğer aileler de Valilik Konukevindeki iftar davetinin kendilerini  heyecanlandırdıgını belirterek Ramazan ayında kendilerini unutmayan Vali Düzgün ve eşine teşekkür ettiler.

     Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerinin de katıldığı programın sonunda Vali Orhan Düzgün ile eşi Gül Düzgün aileleriyle birlikte yemeğe katılan çocuklara oyuncak hediye ederek bayramlarını tebrik etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.