|   | 
  • Vali Düzgün Şehit Ailelerinden Helallik İstedi


    Vali Düzgün Şehit Ailelerinden Helallik İstedi
    Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanlığı tarafından şehit ailelerine iftar yemeği verildi. Bu iftar yemeğinde Vali Orhan Düzgün'de, şehit ailelerinden helallik istedi.

    Kentteki şehit aileleri ve gazileri ile birlikte protokol üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

     

    Semazen gösterisi ile başlayan program Kur-an’ı Kerim tilaveti ile devam etti. Yemekte konuşma yapan Dernek Başkanı Ali Yavuz, İstanbul Vezneciler’de meydana gelen terör saldırısında şehit olanların yakınlarına başsağlığında bulundu ve yaralılara da acil şifalar diledi.

     

    Son çıkan kararname ile merkeze alınarak yerini Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya teslim edecek olan Vali Orhan Düzgün, şehit ailelerinden helallik istedi. Vali Düzgün, “Benim de Kayseri’de son günlerimden biri. Cuma günü Malatya Valimiz, Kayseri Valiliği’ne atanması münasebetiyle görevi devralacak. Bu iftar yemeği sizlerle vedalaşmak için de güzel bir fırsat oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Cuma günü burada görevimi tamamlayarak ayrılacağım. Ama Kayseri ile gönül bağımız devam edecek.” ifadelerini kullandı. 

     

    Şehit aileleri için verilen iftar yemeğine Vali Düzgün'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kurum kuruluş müdürler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler, şehit yakınları ve gaziler katıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.