|   | 
  • VALİ ŞERİF YILMAZ?DAN ?NUTUK? FIRÇASI


    VALİ ŞERİF YILMAZ?DAN ?NUTUK? FIRÇASI
    Felahiye ilçesini ziyareti sırasında yazdığı iki sayfalık metni okumak isteyen dernek başkanı Vali Şerif Yılmaz'ı sinirlendirdi.

     Yapılan hizmetleri ve yatırımları yerinde incelemek üzere Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret eden Vali Şerif Yılmaz, Felahiye Kaymakamlığı ziyaretinde vatandaşların sorunlarını da dinledi. Burada Felahiye ve Köyleri Kültür-Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Akali, sorunlarını yazdığı iki sayfalık metni okumak istedi. Duruma sinirlenen Vali Şerif Yılmaz, ?Nutuk çekmenin zamanı değil. Derdin ne onu söyle. Herkes buraya gelip iki sayfa metin hazırlayıp sunsa olur mu?? diye tepki gösterdi. İlçenin sorunlarını dile getirdiğini söyleyen Akali, konuşmasını yarım bıraktı. Vali Şerif Yılmaz ziyaret sonrası dışarıda Akali ile bir süre sohbet etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.