|   | 
  • VALİ YILMAZ STKLARLA BİR ARAYA GELDİ


    VALİ YILMAZ STKLARLA BİR ARAYA GELDİ
    Vali Şerif Yılmaz, Kayseri?de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

     Özel bir restoranda düzenlenen Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Buluşması?na Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanı ile üyeleri katıldı. Buluşmada bir konuşma yapan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, ?Demokratikleşme ve bilgi toplumunun yapılandırılmasının duyarlılığının yaşandığı küçük bir safhada yaşamaktayız. Dünya, insan ve bilgi çağını yaşamaya hazırlanmaktadır? diye konuştu.

         Kalkan, ?Günümüzde gelişmişlik incelenirken, hukukun üstünlüğü öne çıkmaktadır. Demokratik olmayı isteyen toplumlarda sivil toplum örgütlerinin kurulması kaçınılmazdır. Günümüzde bütün gelişmiş toplumların yapısında sivil toplum kuruluşları göze çapmaktadır? ifadelerinde bulundu. Kayseri Valisi Şerif Yılmaz ise, ?Bizim idari anlayışımız olarak sizden ve başka yerdeki arkadaşlarımızdan farkımız yok. Bizlere bir görev verilmiş ve gece gündüz demeden, gücümüzün yettiği kadar bu görevi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin ve bizlerin yaptığı görev aynıdır. Herkesin kendi üzerine düşen görevleri yerine getirmesi halinde bugünkü konumumuzdan daha üstün bir noktaya geliriz? açıklamasında bulundu. Toplantının geri kalan kısmı basın mensuplarına kapalı bir şekilde devam etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.