|   | 
  • Vatan Hainleri Tutuksuz Yargılanacak


    Vatan Hainleri Tutuksuz Yargılanacak
    Kayseri?de Ahmet Gündeş Aile Sağlığı Merkezi?nde bulunan Türk Bayrağı?nı yakan iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

     Kayseri Valiliği Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, konu hakkında şu bilgi verildi:
    ?Emniyet Müdürlüğümüz Güvenlik Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, 24.12.2013 günü gece muayyen saatlerde ilimiz Ahmet GÜNDEŞ Aile Sağlığı Merkezi önünde bulunan bayrak direğinden Türk Bayrağının indirilerek yakılması ile ilgili, olayın hemen akabinde olayı gerçekleştiren iki kişiden biri olan S.T yakalanmış ve çıkarıldığı adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
    Olayın diğer şüphelisinin tespiti ve yakalama çalışmaları kapsamında; 25.12.2013 günü olayı asıl gerçekleştiren B.D yakalanmış ve aynı gün adli mercilere intikal ettirilmiştir.
    Şüpheli B.D, çıkarıldığı Mahkemece atılı suçtan dolayı hakkındaki soruşturma ve kovuşturma neticelendirilinceye kadar yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol hükümlerini isteyerek yerine getirmemesi halinde Yetkili Yargı Mercii tarafından derhal tutuklama kararı verileceğinin ihtarı ile serbest bırakılmıştır.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.