|   | 
  • VEKİLLER ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ!


    VEKİLLER ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ!
    AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer 2. Dönem eğitim-öğretim yılının açılması nedeniyle Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

     2. dönem eğitim - öğretim yılının açılması nedeniyle AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Melikgazi Beledeyesi İlköğretim okuluna ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ?Melikgazi Belediyemiz bu güzel okulu hızlı bir şekilde yaptırdı. Gerçekten bu bölgede acil bir ihtiyacı gidermiş oldu. Tabi okul ihtiyacımız bitmiyor. Nüfusumuzun artışıyla birlikte her yıl yeni okullar ve derslikler ilave etmemiz gerekiyor. İnşallah bu dönemde Kayserimize kampus okullar kazandıracağız. Kampus okul ne demek? kampus okul içinde birkaç okulun barındığı, yurdunun ve spor salonlarının olduğu güzel bir mekan olacak. Kayserimize yaptırmış olduğumuz hastanenin bir benzeri kamu - özel ortaklığı girişimi ile inşallah yapılacak. Bu Kayseri'de iki bölgede planlandı. Geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanımızla yapmış olduğumuz toplantıda bu sayının 4'e çıkartılmasını istedik. 4 bölgemizde talep oldu inşallah o bölgelerimize de kampus okullarımız yapılacak. Kampus okullarımızla birlikte oraya taşınan liselerimiz şehir merkezinden boşaltıldıktan sonrada 4+4+4 sistemiyle ilköğretim ve orta öğretimdeki çocuklarımız burada şehir merkezlerinde eğitim görecekler. Kampus okullarımız inşallah kısa süre içerisinde harekete geçer, yapılmaya başlar ve dolayısıyla düşündüğümüz sistemi önce Kayseri'den başlatmak bizim hükumetimizin de bir teveccühü olur? diye konuştu.
    Örnek projelerin Kayseri?den başladığını belirten Öksüzkaya, ?Mesela şehir merkezinde kalan stadyumların iş merkezlerine dönüştürerek onların yerine spor salonlarının yapılması Türkiye'de bir Kayseri modeli olarak anılıyor. Yine kamu özel ortaklık girişimiyle hastane yapılması Kayserimizde başlamış oldu. İnşallah onunla ilgili şuanda plan ve bütçe komisyonumuzda kamu özel ortaklığı ile alakalı yapılacak hastanelerin Danıştay tarafından durdurulan kısımlarının yeniden gözden geçirilerek kanunlaşması girişimi de yapılıyor? şeklinde konuştu.
    AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, ?Meslek Yüksekokullarının yanında Meslek Liselerinin de eksikliği hat safa da bunu da şiddet ve suratla tamamlamamız gerektiğine inanıyoruz. O açıdan değerli Milli Eğitim Müdürümüzde çalışmalar yapıyor. O eksikliğimizi de inşallah ortadan kaldıracağız? dedi.
    Konuşmaların ardından derslikleri gezen vekiller öğrencilerle sohbet etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.