|   | 
  • Vektör Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar


    Vektör Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar
    Erciyes Üniversitesi Vektörler ve Vektörlerle Bulaşan Hastalıklar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERVEK) tarafından "Vektör Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar" konulu uluslararası konferans düzenlendi.

     ERVEK Müdürü Prof. Dr. Abdullah İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, araştırma merkezinin misyonuna uygun olarak çeşitli konulurda bilimsel etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

    Bu kapsamda 30 Ekim-1 Kasım tarihlerinde "Vektör Kontrolünde Yeni Yaklaşımlar? konulu uluslararası konferans düzenlediklerini ifade eden İnci, "Toplantımızın temel amacı, bu alanda üretilmiş en son bilgileri ve en yeni mücadele stratejilerini, dünyanın önde gelen uzmanlarınca, konunun ülkemizdeki taraflarına anlatılması, bilgi paylaşımı ve tartışma platformu oluşturulmasıdır. Toplantının düzenlenmesinde bizleri cesaretlendiren Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'a da teşekkür ederiz" dedi.

    İnci, yurt içinden ve yurt dışından alanında uzman çok sayıda bilim adamının katılacağı kongrede, ABD'den Dr. Paul I. Howell, İsveç?ten Prof. Dr. Staffan Bensch, Ankara Üniversitesi?nden Prof. Dr. Özer Elibüyük ve Fırat Üniversitesi?nden Prof. Dr. Münir Aktaş'ın davetli konuşmacı olarak bilgilerini katılımcılarla paylaşacaklarını kaydetti.

    Konferans, ERÜ Genom ve Kök Hücre Merkezi Toplantı Salonunda yapılacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.