|   | 
  • Vincenzo Montella: ”Sonuç için çok çok mutluyum”


    Vincenzo Montella: ”Sonuç için çok çok mutluyum”

    Süper Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor, Gaziantep FK’yı 4-0 mağlup etti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ”Şunu söylemek istiyorum, aslında çalıştığımız gibi başladık maça önde basarak aynı gösterdiğimizi yaptı takım. Sonuç için çok çok mutluyum. İlk yarının belirli bölümünde takım biraz geride kaldı. Aslında biraz daha çalışmamız gereken bir konu daha var oda devamlılığı getirebilmek. Tabi ilk yarı baktığınızda kaçan pozisyonlarımız var golden sonra onları da değerlendirseydik farklı bir sonuç alabilirdik. Ama tabii ki de çok mutluyum. Takıma baktığınızda geride kalmasına rağmen çok derli toplu şekilde disiplinli bir şekilde defans yapmaya devam etti” diye konuştu.

    Erol Bulut: “İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık"

     

    Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 4-0 mağlup olan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Erol Bulut, ”Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sahadaki yönetimde çok başarılı olduğunu göremedik” dedi.
    Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Adana Demispor’a 4-0 mağlup oldu. Maç sonu konuşan Erol Bulut, ”Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama mağlubiyet alabilirsiniz, kötü maç oynarsınız. Bireysel hatalar yaparsınız maçı kaybedersiniz. Ürettiğiniz pozisyonları iyi bir şekilde değerlendiremediğiniz zaman zaten iş biraz zorlaşıyor. Ama sadece bireysel hatalar yapıp maçı kaybetmedik. Sahadaki yönetimin de çok başarılı olduğunu görmedim. Bugünkü hakem Malatya’da bize verildi. Bugünkü maçta da bizim maça verildi. Bu kadar iyiyse neden başka maça verilmedi. Neden sadece bizim maça veriliyor. Televizyonda görenler gördü olanları, yorumcularda bugün televizyonlardan konuşacaklar. Biz sadece maçın iki takım için de aynı şekilde kararlar verilmesini istiyoruz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.