|   | 
  • Vizyon'da Bu Hafta


    Vizyon'da Bu Hafta
    Yepyeni filmler sizleri bekliyor...

     

    47 Ronin

    Hikaye 18. yüzyıl Japonya'sında geçer. İngiliz bir denizciyle Japon bir köylü kadının evlilik dışı çocuğu olan Kai ile ustaları öldürülen 47 kişilik ustasız kalmış samuray (ronin) grubunun Lord Kira'dan intikam alma hikayesi anlatılmaktadır.
    47 Ronin, tüm dünyayla aynı anda 27 Aralık 2013 günü Türkiye'de gösterime girdi.


    İblisin Oğlu 13. Vahşet
    Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları haberi bulurlar; sekiz dağcının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu olayı ve bu olayın arkasında yer aldığını düşündükleri, bir dağ evinde tek başına yaşayan Wild'ın hikayesini ele alacaklardır. Kameralar kayıda girdiğindeyse 13 sayısının laneti kendilerini bulacaktır.

    Çekimleri Aydın'da gerçekleşen film, 27 Aralık 2013'te vizyona girdi.

    Senin Hikayen

    Ailesine bağlı, eğlenceli, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür Esra (Selma Ergeç), 30'lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış evli bir çift. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır; çocuk sahibi olma kararı. Karar aşamasında devreye, babaanne olmayı kafasına koyan Meral de (Nevra Serezli) girer. Sakin, sevgi dolu ve mantıklı bir baba olan Orhan'ın (Sait Genay) itirazlarına rağmen, çok sempatik ama baskın bir karakter olan Meral'in tatlı müdahaleleriyle durum, daha da karmaşık ve komik bir hal alır. Çocuk meselesini aile içinde gündemin ilk maddesine yerleştiren Meral'in acele etmesinin ne yazık ki çok önemli bir nedeni vardır. Beklenmedik bir anda hamilelik müjdesi gelir.

    Justin Bieber's Believe

    Justin Bieber'ın yıldız olma yolundaki sahne arkası ve önündeki yaşadıklarını anlatan Believe ismindeki belgeseli. Film tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de 26 Aralık'ta gösterime girecek.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.