|   | 
  • Voleybol?da Melikgazi Belediyespor, Adana Beyzaspor´a Konuk Olacak


    Voleybol?da Melikgazi Belediyespor, Adana Beyzaspor´a Konuk Olacak
    Voleybol 2. Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Melikgazi Belediyespor, lig öncesi hazırlıkları kapsamında Cumartesi günü deplasmanda bu sezon kendi gurubunda play-off mücadelesi vereceği Adana Beyzaspor takımının konuğu oluyor.

     Voleybol 2. Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Melikgazi Belediyespor, lig öncesi hazırlıkları kapsamında Cumartesi günü deplasmanda bu sezon kendi gurubunda play-off mücadelesi vereceği Adana Beyzaspor takımının konuğu oluyor. 

    Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, antrenör Fuat Kalay nezaretinde 11 Ekim'de başlayacak lig öncesi çalışmalarını Keykubat Sosyal ve Spor Tesisleri'nde günde tek idman yaparak sürdürüyor. Takımın yeni transferlerinin kısa sürede uyum sağlaması ve antrenmanlarda bütün oyuncuların istekli, hırslı ve gayretli olması teknik heyeti sevindiriyor. 

    Zorlu bir grupta ilk dört takım arasına girebilmek için uzun ve zorlu bir maratona çıkacaklarını ifade eden Antrenör Fuat Kalay, "Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız ilk hazırlık maçımızda Sivas 4 Eylül Belediye takımını 3-1 mağlup ettik. Bu galibiyet takımımıza büyük bir moral oldu. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Adana Beyzaspor takımı ile bu sezon aynı grupta play-off mücadelesi vereceğiz. Takımımızın son durumunu görmemiz açısından son derece önemli bir karşılaşma olacak. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok." diye konuştu. 

    Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de, "Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu hazırlık maçları sayesinde takımımızı daha iyi gözlemleme şansı buluyoruz. Adana Beyza takımı da bu sezon bizim kadar iddialı bir kadro ile mücadele verecek. Her şey sporcu ve başarılı bir nesil oluşturabilmek için biz geleceğini önemseyen ve onlara değer veren bir belediye olarak daha çok gencimizin spor yapabilmesine imkan sağlamak adına birçok semtimize sosyal ve spor tesisleri, parklarımıza yürüyüş yolları basketbol ve voleybol sahaları, fitness aletleri yerleştiriyor, okullarımıza spor salonları yapıyoruz. Amacımız sporu sevdirmek, gençliğimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmaktır." şeklinde 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.