|   | 
  • Volkan Demirel’den Kayserisporlu futbolculara tepki


    Volkan Demirel’den Kayserisporlu futbolculara  tepki
    Kayserispor’un Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup etmesinin ardından Kayserisporlu futbolcular, galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. Sarı-kırmızılılar sevinci abartınca, Volkan Demirel sahaya girip, rakiplerine tepki gösterdi.

    Kayserispor, ligin 4. haftasında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup ederken, karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla doyasıya kutladı. Uzun süre sevinen futbolcular daha sonra soyunma odasına giderken, Deniz, Bilal ve Cherry, yeniden sahaya gelerek taraftarlarına doğru çimlerin üzerinde kayarak sevinç yaşadı ve tribünlere 3’lü çektirdi. Bu hareketin ardından Fenerbahçe tribünleri, rakip futbolculara yoğun tepki gösterirken Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, rakip futbolculara tepki gösterdi ve sahadan çıkmasını istedi. Sahada bulunan görevliler, konunun tartışmaya dönmesine engel olurken, Volkan’ın ardından Alper Potuk da sahaya geldi ve rakip oyunculara tepki gösterdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.