|   | 
  • Vücutta İstenmeyen Benlere Lazerli Çözüm


    Vücutta İstenmeyen Benlere Lazerli Çözüm
    Vücutta istenmeyen benleri lazer yöntemiyle iz bırakmadan yok ettiklerini belirten, Avrupa Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Umut Özbebit, "Bir ben yaklaşık 15 saniye içerisinde tamamen temizleniyor. Hasta herhangi bir ağrı duymadan...

    Vücutta istenmeyen benleri lazer yöntemiyle iz bırakmadan yok ettiklerini belirten, Avrupa Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Umut Özbebit, "Bir ben yaklaşık 15 saniye içerisinde tamamen temizleniyor. Hasta herhangi bir ağrı duymadan ve vücutta iz kalmadan çok kısa süren bir uygulama yapıyoruz" dedi.

    Avrupa Hastanesinde Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Operatör Dr. Umut Özbebit, "Benler vücutta en fazla görülen cilt lezyonudur. Bir kısmı doğuştan, bir kısmı sonradan oluşan halk arasında iyi huylusu, kötü huylusu olan genelde siyah ve kahverengi olan bir lezyondur. Benler özellikle kozmetik açıdan insanların yüzlerinde vücutlarında son zamanlarda görmek istemediği bir görüntü oluşturmaktadır. Kimileri de tam tersine ben?leri kendine yakıştırmaktadır. Özellikle sayıları çok fazla olan vücudun el ve yüz bölümlerinde bulunan benler insanları rahatsız etmektedir. Hastalar benlerini aldırmak istediği zaman bunun izsiz bir şekilde alınmasını isterler. Daha önceki yöntemlerde kullandığımız sıklıkla cerrahi yöntemdi. Öncesinde dermatoloji tarafından değerlendirilip herhangi bir kanserel dönüşümü olmayan bir beni izsiz olarak yok edilmesinde cerrahi yöntemde uygulasak bile kısmen cerrahiye bağlı olarak dikiş izi kalmaktaydı. Fakat daha sonra geliştirilen lazerler sayesinde benler iz kalmadan tamamen ortadan kaldırılabilmektedir" şeklinde konuştu.

    Beni yok etme işleminin son derece basit olduğunu belirten Özbebit, "Öncelikle hastanın dermatolojiye muayene olup dermatoskopla bu benlerin incelenmesini istemekteyiz. Bu benler klinik olarak değerlendirilip iyi huylu olduğu düşünülüyorsa daha sonra herhangi bir lokal anestezi yapmadan o bölgenin temizlenmesi sonrası lazer uygulaması gerçekleştiriyoruz. Bir ben yaklaşık 15 saniye içerisinde tamamen temizleniyor. Hastaya herhangi bir ağrı duymadan ve vücutta iz kalmadan çok kısa süren bir uygulama yapıyoruz. Daha sonra hastamız vücudunda istemediği benlerden tamamen kurtulmuş oluyor" dedi.

    Vücudundaki benlerini aldıran Kutay Şen ise, ?Benlerim için cildiyeciye gitmiştim. Bu benlerin kötü huylu olmadığını anladıktan sonra lazer yönetimini seçerek ben?lerimi aldırmak istedim. Çok kısa sürede ağrı olmadan benlerden kurtulabiliyorsunuz. Şu an gayet iyiyim" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.