|   | 
  • YABAN HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKILDI


    YABAN HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKILDI
    Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü üyeleri yaban hayvanları için Ali Dağı ve çevresine yem bıraktı.

     Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü üyeleri ağır kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için Ali Dağı ve çevresine yem bıraktı.

    Yürüyüş lideri Osman Doğan'ın nezaretinde Çay Bağlarından başlayıp Ali Dağı zirvesine kadar uzanan alanda ilerleyen dernek üyeleri, yanlarında getirdikleri kemik, ciğer, tavuk payı, ekmek gibi yiyecekleri de kasa ve çuvallarla, dağın tepesine taşıdı. Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı da sporun yanı sıra yaban av hayatı ve çevre konusunda çok duyarlı olduklarını artık daha çok sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelmek istediklerini de açıkladı. Spor Kulübü üyeleri de, özellikle ağır kış aylarında yaptıkları sporun ve yaban av hayatı için yemlemenin keyfinin bir başka olduğunu belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.