|   | 
  • YAHYALI'DAN PASAPORT ALINABİLECEK


    YAHYALI'DAN PASAPORT ALINABİLECEK
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Yahyalı Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 'Belgelendirme Büro Amirliği' adıyla Pasaport Birimi kurulduğunu, bu birim aracılığıyla Yahyalı'da isteyen vatandaşların umuma mahsus pasaportlarını alabileceklerini bildirdi.


    Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Emniyet Teşkilatı olarak gelişen teknolojiye ve hizmet anlayışına ayak uydurmak, halkın rahatı, huzuru için yerinde hizmet verebilmek amacıyla, vatandaşlarımızın mümkün olan talep ve dileklerini değerlendirerek, bunları gerçekleştirme noktasında hareket edilmektedir'' denildi.
    Açıklamada, ''Yahyalı İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ve zaman zaman vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 22.04.2012 tarihli Bakanlık Onayı ile 'Belgelendirme Büro Amirliği' adıyla Pasaport birimi kurulmuştur.
    23.07.2013 tarihinde düzenlenen törenle 'Belgelendirme Büro Amirliği' İlçe Kaymakamı Ziya Polat, Belediye Başkanı Mehmet Araç ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yıldız tarafından açılışı yapılarak, Yahyalı'da yaşayan vatandaşlarımıza Umuma Mahsus Pasaport verilmeye başlanılmıştır'' ifadelerine yer verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.