|   | 
  • YAMULA'DA BALIK AVLAMA YARIŞI DÜZENLENİYOR


    YAMULA'DA BALIK AVLAMA YARIŞI DÜZENLENİYOR
    Kayseri?de Yamula Barajı kıyısında Kocasinan Belediyesi tarafından balık avlama yarışması düzenlenecek.



        Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'nin Denizi Yamula Barajı'nda oltayla amatör balık avlama yarışması düzenlediklerini söyledi. Kayseri Oltabalıkçıları Derneği?yle (KOB-DER) işbirliği yaparak 4-5 Mayıs 2013 Cumartesi ve Pazar günü 1. Balık Avlama Yarışması yapacaklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, Kayseri'de çok sayıda balık tutkunu var. Bütün bir hafta sonunu Kayseri Denizi'nin kıyısında balık tutkusuyla çadırında geçiren çok sayıda avcı var. Hem Kayseri'nin sosyal hayatına renk katmak hem de amatör olta balıkçılarının tutkusunu yönlendirmek amacıyla bu yarışmayı düzenledik." dedi. 

        Başkan Bekir Yıldız, 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü sabah saat 6'da Kuşçu Mahallesi'nde Kayseri Marina önünde 3 kilometrelik sahil şeridinde başlayacak 1. balık avlama yarışmasının 5 Mayıs 2013 Pazar günü 17'00'da sonuçlanacağının altını çizerek, "Şehir dışından şimdiden katılım başvurusu almaya başladık. İlk 3 dereceye girenlere olta takımı hediye edeceğiz. Yarışmaya katılmak isteyenlerin Kocasinan Belediyesi Beyaz Masa'ya kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Şimdiden yarışmacılara rastgele diyoruz." şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.