|   | 
  • Yaralanan İşçiyi Bıraktı, Basın Mensuplarına Çattı


    Yaralanan İşçiyi Bıraktı, Basın Mensuplarına Çattı
    Kayseri'de yapımı devam eden bir inşaattan düşen işçi ağır yaralandı. Olay yerine gelen şantiye şefinin, basın mensuplarına tepki göstermesi ise dikkat çekti.

    Edinilen bilgiye göre, Kayseri Bölge İdare Mahkemesi'nin devam eden inşaatında çalışan Galip T. (24) yaklaşık 4.5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı. Galip T., olay yerinde bulunan işçilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Bu arada, şantiye şefi yaralı işçi ile ilgilenmek yerine basın mensuplarının üzerine yürüdü. İnşaatta bulunan görevlileri azarlayan şantiye şefi, "Bunları kim aldı lan buraya? Hemen çıkarın" diye bağırarak basın mensuplarına hakaret etti. Bunun üzerine inşaat çalışanları, şantiyenin kapısına beton mikseri çekerek basın mensuplarının görüntü almasını engelledi.
    Yaralanan Galip T.'nin ameliyata alındığı öğrenilirken, bazı işçilerin inşaat alanında baret takmadığı gözlendi.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.