|   | 
  • Yargıtay’dan Sinan Oğan kararı


    Yargıtay’dan Sinan Oğan kararı
    Yargıtay, MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’ın adaylığının önünü açan bir karar imza attı.

    Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan’ın partiden ihracını kaldıran yerel mahkeme kararına yapılan itirazı reddetti.
     
    MHP Merkez Disiplin Kurulunca partiden ihraç edilen Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, bu işlemin iptali istemiyle dava açmıştı. Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesi ise Oğan’ın ihraç kararını iptal etmişti. Bunun üzerine MHP Genel Merkezi, yerel mahkemenin bu kararını Yargıtay’da temyiz etmişti.
     
    Yargıtay 18. Hukuk Dairesi dosyayı görüşerek, MHP Genel Merkezinin temyiz talebini reddetti. Yargıtay 18. Hukuk Dairesinin kararında, Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararının kesin nitelik taşıdığı ve temyiz edilemeyeceğine yer verildi. Buna göre Sinan Oğan’ın parti üyeliği devam ediyor.



    Etiketler sinan oğan ihraç MHP

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.