|   | 
  • Yarıyıl tatilinde talep beklenenin altında kaldı


    Yarıyıl tatilinde talep beklenenin altında kaldı
    Kayseri’de okulların tatil olmasıyla yarıyıl tatili için yapılan rezervasyonlarda talep beklenenin altında kaldı.

    Seyahat acente yetkilisi Zafer Erhan, “Sömestr tatilinde talepler biraz var ama talep beklediğimiz düzeyde değil. Uçak bileti biraz daha ağırlıkta fakat otel konaklaması biraz daha düşük durumda” dedi.

     

    Şuanda yaz dönemine yönelik erken rezervasyonlar başladığını belirten Erhan, “Yaz dönemine yönelik yapılan rezervasyonların yoğunluğu var ama sömestr dönemine yönelik tatil, konaklama rezervasyonları şuan için çok fazla yok. Bundan sonra talep artar fakat sömestr dönemiyle alakalı değil ama yaz dönemine yönelik erken rezervasyonlar devam ettiği için Mart, Nisan ayına kadar bu yoğunluk devam edecektir. Sömestr tatilinde uçak biletleri anlamında bundan yaklaşık bir ay öncesinde hava yollarının yapmış olduğu kampanyalı biletlerden alan çok fazla alan misafir oldu" dedi.

     

    Erhan, "Genelleme yaparsak yaklaşık bir memur, öğretmen, öğrenci veya şehir dışına gitmek isteyen misafirlerin yüzde 70’i biletlerini erken aldıkları için uygun fiyatlara aldılar. Şuanda alanlarda biraz yüksek fiyatlardan bilet almak zorunda kalıyorlar. Ama yine de fiyatlar orta seviyede devam ediyor. Özellikle Erciyes Kayak Merkezi'ne yönelik daha büyük bir beklenti içine girmiştik. Ancak beklentimizi tam manasıyla karşılayamadık" şeklinde konuştu.

     

    Son olarak Erhan, Kayserili vatandaşların sömestr döneminde Kayseri’ye yakın olduğu için Kozakl'yı tercih ettiklerini vurguladı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.