|   | 
  • Yaşasın Evler Yaşasın Bellona


    Yaşasın Evler Yaşasın Bellona
    Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, yeni sezonda evlere sıcaklık ve doğallık getiriyor. “Evler yaşayınca yuva olur” vizyonundan hareketle yola çıkan Bellona, göz alıcı yeni tasarımlarının yer aldığı reklam filmini tüketicilerle buluşturuyor.

    Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, yeni koleksiyonuyla evlerdeki yaşam enerjisine uyum sağlıyor.  

     

    Tasarım, fonksiyonellik ve şıklığın bir araya geldiği yeni Bellona koleksiyonu, ailenin tüm fertlerine istedikleri sıcaklığı ve ev ortamını sunarak hayatlara eşlik ediyor. Herkese hitap eden geniş bir yelpazeye sahip koleksiyonda; modern, avangard ve retro tarzlardaki takımlar yılın trend uygulamalarıyla öne çıkıyor. 

     

    Konsept bütünlüğüne önem veren marka, bu uyumu evin her köşesine taşıyarak da kadınların kalbini fethediyor. Yeni koleksiyon tanıtımlarında ‘Yaşasın Evler, Yaşasın Bellona’ sloganıyla TV ekranlarından tüketiciyle buluşan Bellona, çarpıcı ürünler ve yeni modelleriyle yeni sezon ürünlerini müşterilerin beğenisine sunuyor. ‘Yaşasın Evler, Yaşasın Bellona’ sloganıyla tüketicilere seslenen marka, 2016 yılını son derece iddialı, bir o kadar da genç, canlı ve sıcak tasarımlarla karşılayarak reklam filmiyle de bu imajı tamamlamayı ve pekiştirmeyi hedefliyor. 

     

    Bellona’nın yeni koleksiyonunda Vienza serisi  koltuk takımı ile konsept olacak şekilde tasarlanan yemek odası  ve aynı seride yer alan Vienza yatak odasını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Koleksiyonda yer alan Dekora yatak odası şık bir uyum yakalıyor. 



    Etiketler bellona ev modası

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.