|   | 
  • YAVUZ: "İMRALI İLE GÖRÜŞÜLMESİNE KARŞIYIZ"


    YAVUZ:
    Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı'ndan İmralı görüşmelerine tepki geldi.

     Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Kayseri şehit aileleri ve gaziler olarak İmralı ile görüşülmesine kesinlikle karşıyız. Askerimizi- polisimizi şehit edip gazi olmasına sebep olan, vatanımızı bölmeye çalışanlarla, bayrağımıza tahammül edemeyip rahatsız olanlarla pazarlık yapılmasına, müzakereye kesinlikle karşıyız. Hain olanların işlemiş oldukları suçlara göz yumularak terör çözülmez" dedi.

    Ali Yavuz, güvenlik güçlerinin kar- kış demeden milletin güvenliği için görev yaparken hükümetin çözümü zor olan işlerle uğraştığına dikkat çekti. Yavuz, Adana Şube Başkanı M. Ersin Güluçar'ın kendi kişisel görüşlerini içeren kurumsal olarak derneğin görüşlerini kapsamayan ve maksadını aşan talihsiz bir açıklama yaptığını savundu.

    Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği olarak terörün bitirilmesi için gerekli adımları desteklemekle beraber yıllarca dile getirdikleri Abdullah Öcalan'ın muhatap alınmaması, Pkk'nın siyasi istemlerinin yerine getirilmemesini istediklerini belirtirken, "Bir Habur'u daha kaldıramayız" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.