|   | 
  • Yaz Tatilinin Vazgeçilmez Eğlencesi


    Yaz Tatilinin Vazgeçilmez Eğlencesi
    Okullar bitti, yaz tatili başladı. Karnesini alan kimi öğrenciler tatile çıkarken kimisi de bisiklet mağazalarına akın etti.

    Yaz tatilinde öğrencilerin vazgeçilmez eğlencesi bisiklet satışları patladı. Böyle olunca da bisikletçiler doldu taştı. Sezonun açılmasıyla da bisiklet mağazalarının vitrinlerini bisikletler süsledi. Satışlar esnafın da yüzünü güldürdü. Yeni bisikletine kavuşan çocukların ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Bisiklet süren çocuklar hem spor yapmış oluyor hem de eğleniyor hem sağlıklı yaşıyor.

    Bisiklet satışlarından memnun olan esnaf Serdar Yanarkılıç 100 liradan 3 bin liraya kadar bisiklet sattıklarını söylüyor.

    ?Tatil başladığından beri işlerimiz çok yoğun çok şükür çocuklar karneleri aldıktan sonra anneler babalar mağazalarımıza adeta akın ediyor. Tabi ki bisiklete yoğunluk baya bir arttı. Bizde elimizden geldiği kadar çeşitliliği ve yoğunluğu zengin bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Fiyatlar 100 liradan başlayıp 3 bin liraya kadar yükselen fiyatlarımız var, tabi en alt guruptan en üst profesyonel ürünlerimiz vardır. Herkesi bekliyoruz? dedi.

     

    Vatandaş Zekeriya Tek çocuğumuza aldığımız bisiklet hem bizi mutlu ediyor hem onları diyerek fiyatların normal olduğunu söyledi.

    ?Malum yaz geldi okullar kapandı bisiklet sezonu açıldı çocuklarımız için bisiklet bakıyoruz karne hediyesi olarak tavsiye ediyorum en masrafsız ulaşım aracı bu trafikte, fiyatlar ise normal çok abartılı uçuk fiyatlar değil, normal fiyatlara bisiklet alabilirsin herkesin alabileceği çeşide hitap edebilen çeşit çeşit bisikletler var herkese tavsiye ediyorum. Her şey güzel bir yaz tatili geçirebilmek için? dedi

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.