|   | 
  • YEMEKTE 'SÜPER LİG DUASI'


    YEMEKTE 'SÜPER LİG DUASI'
    Kayseri Erciyesspor takım oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerine ikinci yarı öncesinde moral yemeği verildi.

     PTT 1'inci Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor takım oyuncuları, teknik heyet ve yöneticilerine ikinci yarı öncesinde moral yemeği verildi. 

    Melikgazi Belediye Başkanı ve Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın verdiği yemeğin sonunda futbolcu Serdar Eylik, 'yemek duası' yaptı. Eylik, duası sırasında ligte hedefledikleri noktaya ulaşmayı diledi. 

    Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç'ın Elmacıoğlu restorantta verdiği yemeğe, Vali Şerif Yılmaz, Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Osman Özköylü ile yardımcıları ve futbolcular katıldı. 

    Yemeğin sonunda Kayseri Erciyesspor'un başarılı orta saha oyuncusu Serdar Eylik, yemek duası yaptı. Serdar, "Bugün burada hep birlikte yemek yedeğimiz için hamdü senalar olsun. İnşallah bu sene sakatlıksız, kazasız, belasız maçlara çıkmamızı, hedeflediğimiz noktaya ulaşmamızı nasip eyle yarabbi. Teknik heyetimizle, yönetimimizle, bizi destekleyen herkesle başarıya ulaşmamızı, sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşmamızı sağla yarabbim' diye dua etti, yönetici ve futbolcular da 'Amin' dedi. 

    Yemeğin sonunda konuşan Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, ikinci yarı öncesi, takıma moral vermek, birlik ve beraberliği pekiştirmek için akşam yemeği organize ettiklerini belirterek, katılanlara teşekkür etti. 

    Büyükkılıç, yemek duası yaptıran Erciyessporlu futbolcu Serdar Eylik'i göstererek, "Hocası da içinden çıkıp duasını yaptırdığına göre, Erciyesspor dört dörtlük takım oldu. Bu kentin medarı iftarı Kayserispor ve Erciyesspor'un ikinci yarıdaki başarılarını hep birlikte izleyeceğimize inanıyorum. 

    Takıma yeni katılan 5 arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum. Hocamızın nezaretinde takım ruhu içerisinde başarılı oyunları izleyeceğimize inanıyorum. Cenabı Allah mahcup etmesin. İkinci yarı başlıyor" dedi. Vali Şerif Yılmaz da, Kayseri Erciyesspor'a ikinci yarıda başarılar diledi. Mavi siyahlılar, ikinci yarıya deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçıyla 'Merhaba' diyecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.