|   | 
  • Yeni İmar Yönetmenliği ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları


    Yeni İmar Yönetmenliği ve Kentsel Dönüşüm Uygulamaları
    Yeni İmar Yönetmeliği ve Değişiklikleri? paneli, Kayseri ticaret Odası, Rifat Hisarcıklıoğlu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

     Panele, Kayseri Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı İlhan Miraboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dulda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İmar Komisyon Başkanı Serdar Altuntuğ, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Ayşe Önder ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Hilal Aybak ve Ticaret Odası üyeleri katıldı.

    Panelin açılışında konuşma yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ?Yönetim Kurulumuz seçildiği günden beri, tüm faaliyetlerinin odağına üyeyi koymuştur. Oda organizasyonunda üyenin görüşlerinin yansıtıldığı temel organ meslek komiteleridir. Meslek komiteleri aktivitelerini, faaliyetlerimizin belirlenmesi ve şekillendirilmesinde önemli görmekteyiz? dedi.

     Meslek komitelerinin eğitim çalışmaları hakkında da konuşan Hiçyılmaz, "Her Meslek komitesi eğitim yapılmasını istiyorsa bunu dile getirilerse seviniriz. Genel konularda değil de özel konularda eğitim yapmayı arzu ediyoruz. Mesela, pazarlamacılık gibi insan ilişkileri gibi kendi sektörü ile alakalı olabilir. Spesifik konularda özellikle gruplar halinde eğitimler yapmayı planlıyoruz. Eğitim konusunda talepler olursa bunlar meslek komitesi toplantılarında özellikle gündeme getirilsin istiyoruz" diye konuştu.

     Panelin moderatörlüğünü yapan KTO Başkan Yardımcısı İlhan Miraboğlu, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde yapılan bu toplantıdan dolayı teşekkür etti.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İmar Komisyon Başkanı Serdar Altuntuğ, Yeni İmar Yönetmeliği ve Uygulamaları hakkında genel bilgilendirme yaptı.

    Halen yürürlükte olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Yönetmenliği ve Büyükşehir Belediyesi?nce hazırlanan imar plan ve notları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından, Ticaret Odası üyelerine ayrıntılı bilgiler verildi.

    Yüksek katılımın gerçekleştiği panelde, sektör temsilcilerinin İmar Yönetmenliği ile ilgili sorularıyla devam edildi.

    Panelde Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından konuk konuşmacılara plaket takdimi de yapıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.