|   | 
  • YENİ NESİL YAZARKASA KULLANIM MECBURİYETİ 1 EKİM?E ERTELENDİ


    YENİ NESİL YAZARKASA KULLANIM MECBURİYETİ 1 EKİM?E ERTELENDİ
    Kayseri Esanf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Mustafa Alan, yeni nesil yazarkasa/POS cihazlarını kullanma mecburiyetinin 1 Ekim 2013 tarihine kadar ertelendiğini duyurdu.

     Başkan Alan açıklamasında, ?Maliye Bakanlığının 29 Haziran 2013 tarihli ve 28692 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 427 sıra sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile seyyar POS cihazı kullananlar ile yol kenarı otopark hizmeti verenlerin yeni nesil yazarkasa/POS cihazı satın alma ve kullanma mecburiyetleri 1 Ekim 2013 tarihine kadar ertelenmiştir? dedi.
    Alan açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
    ?Erteleme ile hem esnaf ve sanatkar rahatlayacak hem de rekabet ortamının oluşmasıyla esnaf ve sanatkarlar yeni nesil postlu yazar kasaları daha ucuza alabileceklerdir.
    Belirlenen süreler içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın yeni nesil ödeme kaydedici cihazları temin etmeleri ve ilgili vergi dairesine bildirmeleri kendi menfaatlerine olacaktır.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.