|   | 
  • Yeraltı Çarşısında Başkanların 3 Bin Kişilik Aşure İkramı


    Yeraltı Çarşısında Başkanların 3 Bin Kişilik Aşure İkramı
    Melikgazi Belediyesince hazırlanan 3000 kişilik aşure yer altı çarşı esnafının ve vatandaşların yoğun katılımı ile Kocasinan ve Melikgazi Belediye Başkanlarınca ikram edildi.

     İçerisinde 12 çeşit malzemenin bulunduğunu ve 3 kazanda pişirilen yaklaşık 3000 kişilik aşure ikramının vatandaşlar tarafından büyük bir ilgili ile karşılandığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile Melikgazi Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşlara bizzat aşure ikramında bulunarak onlarla sohbet ettiler.
    Muharrem ayının 10. Günün Aşure günü olarak anılmasının manevi bir anlamı bulunduğunu bu anlam ve öneme istinaden toplum da birlik ve beraberliğin sağlanmasına, sıkıntıların giderilmesine vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanları ?Bu Aşure ikramını adeta Kayseri?nin tam ortasında, adeta merkezinde ikram da bulunuyoruz. Çünkü Yer altı çarşısı Kayserimizin şehir merkezi Cumhuriyet Meydanın altında olup ikram da bulunulan alanda çarşının tam ortasıdır. Kayseri?nin tam ortasında iki kardeş belediye olarak hemşerilerimize aşure ikramında bulunmaktan mutluyuz. Bu sosyal paylaşımın devamını diliyoruz? dediler.
    Dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlarda Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile Melikgazi Başkan Memduh Büyükkılıç?a teşekkür ederek, yapılan bu organizasyonun diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması temennisin de bulundular.
    Melikgazi Belediyesi tarafından ikram edilen Aşure?nin ikinci adresi Köşk mahallesinde bulunan Ahmet Zeki Yurttaş Camisi önü oldu.Öğle namazı sonrasında Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Müftüsü Musa Dolar ile birlikte vatandaşlar ve cami cemaatine aşure ikramında bulundular.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.