|   | 
  • YEREL BASIN GÜÇ TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR


    YEREL BASIN GÜÇ TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR
    Kayseri?de bulunan ve Basın İlan Kurumu?nda resmi ilan alarak hayatını idame ettirmeye çalışan yerel gazeteler, birleşerek güç toparlamaya çalışıyor.

     Basın İlan Kurumu tarafından geçtiğimiz ay içerisinde, çeşitli ölçülerde İlan Mahsuplaşma Cezası?na çarptırılan yerel gazetelerden, Kayseri Gün Haber ve Kayseri Olay Gazetesi tek çatı altında toplanırken, yine Kayseri Güneş Gazetesi ile E Haber Gazetesi bir çatı altında birleşme sağladı. Bunların yanı sıra bu gün itibariyle Yeni Sabah Gazetesi yayın hayatına son verdi.
    Yapılan denetlemelerin ardından önümüzdeki günlerde gazete sayısının, birleşerek daha da azalması beklenirken, bazı yerel gazetelerin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı gözlemleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.