|   | 
  • Yıldız'dan 'Bilboard' tepkisi


    Yıldız'dan 'Bilboard' tepkisi
    AK Parti Kayseri milletvekili adayı Taner Yıldız, Diyarbakır'da bilboardlara asılan afişi eleştirerek, "Diyarbakır Yenişehir Belediyesi astığı billboardla beraber bir karikatür krizine yol açtı. Peygamber Efendimize hakaret içeren bir yapı içerisinde kaldılar" dedi.

     
    AK Parti Kayseri milletvekili adayları Taner Yıldız, Yaşar Karayel ve Avşar Aslan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

    Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri milletvekili adayı Taner Yıldız, kahvaltıda Diyarbakır Yenişehir Belediyesinin çocuk gelinlere dikkat çekmek için yayınladığı bilbordlar hakkında açıklama yaparak, "Diyarbakır Yenişehir Belediyesi astığı billboardla beraber bir karikatür krizine yol açtı. Peygamber Efendimize hakaret içeren bir yapı içerisinde kaldılar" diye konuştu. 

    Bugün Kayseri?ye yakışır bir miting gerçekleştirileceğini ifade eden Yıldız, "Geçen hafta Ankara?daki üzücü saldırıyla ilgili bir acıya gark olduk. Bu ülkenin yalnızca siyasi hayatını değil aynı zamanda idari ve sosyal hayatını da etkiledi. Bu saldırı yalnızca insanımıza değil, yalnızca 1 Kasım seçimlerine değil aynı zamanda Türkiye?nin bütününe yapılmış bir saldırıdır. Biz acının tamamın sahip çıktık ve bununla ilgili aydınlatılması gereken hangi nokta varsa her birinin üzerine tek tek gittik" şeklinde konuştu.

    Yıldız, "Birileri terör örgütü ayrımı yaptı ama biz yapmadık. Bazı partiler terör örgütleriyle alakalı konuşamazken biz terörün bir bütün olduğunu ve nereden gelirse gelsin, hangi gerekçeyle olursa olsun karşısında olduğumuzu bildirdik" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.