|   | 
  • Yıldız: "Gelin Sivas maçında bu stadı dolduralım"


    Yıldız:
    Passolig dağıtımının Sivassspor maçına kadar devam edeceğini söyleyen Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız taraftara seslenerek, "Gelin cumartesi günü hep birlikte bu stadı dolduralım" dedi.

    Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un talimatı ile ücretsiz olarak passolig dağıtımına başlandığını belirtem Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız,

     

    "Passolig dağıtımı sayın başkanımızın talimatı ve yönetim kurulumuzun kararı ile başlamış bir organizasyondur. Taraftarımızın da yoğun ilgisi var. 2 gündür yoğun bir şekilde passolig satışı devam ediyor. İnşallah bu yoğunluğun devamını Sivasspor maçında da bekliyoruz. Böyle önemli bir maçta taraftarımızın ve şehrimizin gereken desteği vereceğine yürekten inanıyoruz. İnşallah bu sezon ilk defa bu stadın dolmasını da arzu ediyoruz. Şuana kadar binin üzerinde dağıtım oldu ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Maç gününe kadar dağıtıma da devam edilecek." diye konuştu. 

     

    Takımın moralinin yerinde olduğunu belirten Yıldız, "Takımda ki son durum gayet iyi. Motivasyon son derece yüksek. Aksihar maçında ki aldığımız beraberlikte ayrı bir moral ve motivasyon oldu. Galip gelsek çok daha iyi olacaktı ama 1 puanda bizim için önemli puandır. İnşallah Sivasspor maçında da istediğimiz sonucu alacağız. Takımımıza da güveniyoruz. Bütün çalışmalar o yönde. Cumartesi günü saat 19:00’da taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Gelin hep birlikte bu stadı dolduralım" şeklinde konuştu.

     

    Kayserispor'un hafta içinde yapacağı antrenmanların basına ve ziyaretçilere kapalı olmasını da değerlendiren Yıldız, "Bu maç bizim için son derece önemli bir maç. Yüksek konsantre gerektiren bir maç. Bu tamamen konsantre ile alakalıdır. Ziyaretçi ve basına kapalı olmasının sebebi budur. Bunu da hoşgörü ve anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum. Sonuçta bu şehrin takımı." ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.