|   | 
  • Yıldız isimden geri dönüş sinyali!


    Yıldız isimden geri dönüş sinyali!
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali! Fatih Terim, Stoke City`de aradığını bulamayan yıldız futbolcu için yeşil ışık yaktı.

    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Galatasaray’dan ayrıldığı için bin pişman olan Senegalli futbolcu, durumunu sarı-kırmızılılar ile paylaştı.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Badou Ndiaye’ye para ödemek istemeyen sarı-kırmızılılar, dönüşü durumunda kiralamak istiyor. Ancak bunun için de UEFA’daki pozisyon beklenecek.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Galatasaray’dan sürpriz şekilde Premier Lig ekibi Stoke City’ye giden ve bin pişman olan Badou Ndiaye’nin dönüşüne Florya’dan yeşil ışık yandı.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Teknik Direktör Fatih Terim, İngiltere’de mutsuz günler geçiren Senegalli futbolcuya sıcak baktığını ifade etti.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Stoke City’de henüz galibiyet göremeyen Ndiaye’nin formasını giydiği Stoke City ligin dibine demir atarken, büyük ihtimal gelecek sezon Premier Lig’de boy gösteremeyecek. Bu durum, İngiltere’de giderken büyük hayaller kuran Ndiaye’yi huzursuz etti.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    27 yaşındaki futbolcu, aracılar vasıtasıyla tekrar dönmek için haber gönderdi.Terim iki yönlü orta saha futbolcusunu tekrar takımda görmek istiyor ama öncelikle kulübün UEFA’daki durumunun netleşmesini bekliyor. Galatasaray ile beraber Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek isteyen Ndiaye’nin, duyduğu pişmanlığı menajeri ve sarı-kırmızılı kulüpteki arkadaşları ile paylaştığı belirtildi.
    Ndiaye'den geri dönüş sinyali
    Kiralama tercihiTerim’in geri dönüşüne sıcak baktığı yıldız futbolcunun durumunun yaz döneminde masaya yatırılacağı belirtildi. Galatasaray’ın, 16 milyon euro sattığı Ndiaye için öncelikle kiralama yolunu seçeceği ve İngilizlere, “Şampiyonlar Ligi’nde kendini göstersin, iyi rakamlara satılır. Bu durumda siz de kazançlı çıkarsınız biz de” diyeceği öğrenildi.

    Nevzat Dindar - Milliyet




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.