|   | 
  • YILMAZ'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI


    YILMAZ'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
    Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

     Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

    Vali Yılmaz, "İletişimin en güçlü kanallarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının etkili bir aracıdır. Bu yönüyle kamusal görev yapan basın, insanların yaşadığı yer ve sorunlarıyla ilgili düşüncelerini duyurarak kamuoyu oluşturulmasına katkıda bulunmaktadır" ifadesinde bulunduğu mesajına şu şekilde devam etti:

    "Gazetecilerin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, haklarının güvenceye alınması, görevlerini rahat bir ortamda yapabilmelerinin sağlanması Devletin olduğu kadar, basın-yayın organı sahipleri ve meslek örgütlerin de görevleri arasındadır,

    Basın çalışanlarının da haklarına sahip çıkmaları, basın meslek ilkelerini her koşulda gözetmeleri, medya gücünü amaç dışı kullanmak isteyenlere karşı duyarlı olmaları, sorumluluklarını sorunlarından üstün tutmaları ve mesleğinin taşıdığı önemin bilinciyle hareket etme anlayışından ödün vermeyeceklerine inanıyorum.

    Bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.