|   | 
  • YILMAZ: ?ÖĞRENCİLER BİZİM VARLIK SEBEBİMİZDİR?


    YILMAZ: ?ÖĞRENCİLER BİZİM VARLIK SEBEBİMİZDİR?
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Yahyalı, Yeşilhisar, İncesu ilçelerinde incelemelerde bulundu. Yılmaz, incelemeler konusunda yaptığı değerlendirmesinde, ?Öğrenciler bizim varlık sebebimizdir? dedi.

     Yahyalı yatılı bölge okulunda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz okulun yemekhanesinde, mutfağındaki incelemeden sonra fen ve teknoloji sınıfında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Dersleri hakkında bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, öğlen yemeğinde öğrencilerle aynı masada yemek yemesi ve sohbet etmesi renkli diyaloglara sebep oldu.  Yatılı bölge okulda görev yapan İdareci ve Öğretmenlerle sohbet toplantısı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ?Yatılı okullarda öğretmenlik yapmak zordur, fedakârlık ister, sevgi ister, özveri ister. Yatılı okullarda çocuklarımıza cazibe merkezleri oluşturmalıyız, derslerinin dışında özel yeteneklerini keşfetmek verimliliklerini artırır. Öğrenciler bizim varlık sebebimizdir, öğretmenlik bir sanattır insanlara şekil verir.? dedi.

         Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi?yi makamında ziyaretten sonra Yeşilhisar ilçesine geçen Billa Yılmaz, Yeşilhisar da İlçe Milli Eğitim Müdür Hacı Erdoğan?dan ilçedeki eğitim hakkında bilgi aldıktan sonra Yeşilhisar Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz son gezisini İncesu İlçesine yaptı. İncesu Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplanı makamında ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ilçe hakkında bilgi aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.