|   | 
  • Yurtta hava durumu


    Yurtta hava durumu
    Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Balıkesir'in güneydoğusu, Bursa'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ile Konya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

     Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Balıkesir'in güneydoğusu, Bursa'nın güneyi, Manisa'nın doğusu ile Konya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, yurt genelinde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
    Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı batısı yer yer çok bulutlu 19 
    İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 16 
    İzmir: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 21 
    Bursa: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri (Orhaneli, Keles, Harmancık, İnegöl ilçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19 
    Adana: Az bulutlu 22 
    Antalya: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 20 
    Samsun: Az bulutlu 12 
    Trabzon: Az bulutlu 12 
    Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 5 
    Diyarbakır: Az bulutlu 17 

    Kayseri:Parçalı bulutlu 18




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.