|   | 
  • Zeki'nin hedefi büyük


    Zeki'nin hedefi büyük
    Gençlik Ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Tecrübe Konuşuyor’ programı Kayseri’de gerçekleşti. Programda Beşiktaş’ın ve Milli Takımın eski oyuncusu Ali Gültiken ve Kayserispor'un genç oyuncusu Zeki Yavru Kayserili gençlerle bir araya geldi.

    Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Konuşuyor’ programına katılan Zeki Yavru Milli Takımın Avrupa Kupası kadrosuna girebilmek için çok çalıştığını belirterek “Avrupa Kupası futbolcunun kendini gösterebileceği en büyük organizasyonlardan biri. Burada oynamayı tabi ki herkes ister. Bu sene Türkiye de katılınca bizim de hedefimiz büyüdü tabi ki. Elimizden gelenin fazlasını vermeye 2 saat çalışıyorsak 3 saat çalışmaya, kendimizi göstererek o kupada yer almak için çaba gösteriyoruz. Kadroya seçilsek de seçilmesek de inşallah ülkemiz o kupadan en iyi sonucu alır” dedi.

     

    Kayseri’ye kendisini daha da geliştirmek ve tecrübe edinmek için geldiğini söyleyen Yavru “Trabzonspor’da kadroya girebiliyordum fakat bu sene transferler yaptılar. Bende kadroda daha fazla yer bulabileceğim, kendimi gösterebileceğim bir takımda oynamak istiyordum. Kayserispor’da hocalarımız da yönetim kurulu üyelerimiz de benimle çalışmak istediklerini söylediler ve şartlar böyle gerçekleşti. Kayseri’ye yolum düştü ve mutluyum. Sezonda güzel gidiyor. Kendimi Kayseri’de daha da geliştirdiğime inanıyorum” ifadesini kullandı.

     

    Son haftalarda sıkça tartışılan hakem kararlarına da değinen Yavru sözlerini şu şekilde sürdürdü “Akhisar Belediye maçında 2 farkla önde olmamıza rağmen son 25 dakikada 1 gol yiyerek takımı tehlikeye atmaktansa 11 kişiden 1 kişiyi feda etmek daha mantıklı geldi. Müdahale edemeyeceğimi anladım ve pozisyon böyle gelişti. Hakemin kararına tabi ki saygı duyuyorum. Benim sinirlendiğim konu ondan önceki pozisyonlarda hakemin elini kırmızıya götürmesi sonradan karar değiştirip karar vermesi. Bazı kararlar insanı sinirlendiriyor. Yoksa pozisyona itiraz edecek bir durumum yok. Ben zaten kırmızı kartı göze almıştım. Takımım için kendimi feda etmeyi göze almıştım. Maçı kazandık önemli olan da bu benim için kartın bir önemi yok açıkçası. Beşiktaş maçında 2. Gole neden olan pozisyonun içinde ben vardım faul de değildi. Bülent hoca faul verdi fakat yaklaşımı çok güzeldi. Ben Bülent hocanın niyetinde şüphe etmiyorum.

     

    Hepimiz insanız hata yapabiliriz futbol hatalar oyunu. Fakat bir hata da ağır sonuçlar doğurabiliyor. Bülent hocanın niyetinden kesinlikle şüphem yok çünkü kendisi saha içerisinde futbolculara güzel yaklaşan hakemlerimizden biridir. Ama işte bazı hatalar büyük sonuçlar doğuruyor”




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.