|   | 
  • Zirvenin sahibi Kayserispor


    Zirvenin sahibi Kayserispor
    Ajans Press Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan aylık haber takip raporuna göre Kayseri’nin en güzide kurumlarından Kayserispor, ocak ayı verilerine göre listenin zirvesinde yer aldı.

    Gazetelerin haber kullanım raporlarını takip eden Ajans Press, bu verilerle kurumların kendilerini çek etmesini ve faaliyetlerini ne kadar duyurabildiğini  görme imkanı sağlıyor. 

     

    Her ay düzenli olarak yayınlanan raporda ocak ayının zirvesinde 575 haberle şehrin Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor yer aldı. Kayserispor bu anlamda şehrin adını da en fazla duyuran takım olma unvanına da sahip olmuş oldu.

     

    Kayserispor’u 528 haberle Büyükşehir Belediyesi takip etti. Yaptığı hizmetleri, yatırımları, sosyal projeleri ve kültürel faaliyetlere hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, listede ikinci sırada yer alarak adından en fazla söz ettiren kurum olmayı başardı. Şehrin en önemli kurumları arasında her zaman ilk sıralarda yer alan Büyükşehir Belediyesi, aylık haber takip raporunda da üst sıralardaki yeriyle dikkati çekiyor. 

     

    Listede üçüncü sırayı 427 haberler Melikgazi Belediyesi alırken 401 haberle de Kayseri Erciyesspor dördüncü oldu. İlk beş içerisinde Kayseri’nin iki takımın da yer alması şehrin ve vatandaşların futbola ilgi gösterdiğini işaret etti. 

     

    Şehrin mülki amiri Kayseri Valisi Orhan Düzgün de 249 haberle listede ilk beş içinde yer almayı başardı. Valiliğin düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Düzgün, önceki aylarda olduğu gibi bu ayda listede üst sıralarda olmayı başardı. Özellikle sosyal projelerle ön plana çıkan Vali Düzgün, şehre gelen ziyaretçiler ve misafir ettiği önemli konuklarla da medyada en fazla yer bulanlar arasına girmiş oldu.

     

    Şehrin metropol ilçelerinden Kocasinan Belediyesi de 240 haberle listede altıncı sırada yer aldı. Belediyelerin listedeki ağırlığı şehre götürülen hizmetle doğru orantılı olmasıyla yorumlanıyor. 

     

    Kayseri’nin ilk ve en büyük üniversitesi olma özelliğine sahip Erciyes Üniversitesi 174 haberle yedinci sırada, Kayseri Ticaret Odası 165 haberle sekizinci, AGÜ Spor 157 haberle dokuzuncu ve Talas Belediyesi 121 haberle onuncu sırada yer aldı. 

     

    Listede Kayserispor ve Erciyesspor’un ardından AGÜ Spor’unda yer alması şehrin ve gazetelerin spora ilgi gösterdiği şeklinde yorumlanıyor.

     

    Yapılan araştırmada genel liste şu şekilde oluştu:

     

    1- Kayserispor 575

    2- Kayseri Büyükşehir Belediyesi  528

    3- Melikgazi Belediyesi 427

    4- Kayseri Erciyesspor 401

    5- Orhan Düzgün 249

    6- Kocasinan Belediyesi 240

    7- Erciyes Üniversitesi  174

    8- Kayseri Ticaret Odası  165

    9- AGÜ Spor 157

    10- Talas Belediyesi 121

     

    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. cengiz

      inşallah yeterli seyirci desteğinide zirvede olmasa bile stadı doldurmaya yakın görelim artık.başka kayserispor yok.bu şehrin esnaflarının uykudan uyanıp kayserispora destek zamanı geçiyor artık.uyan kayseri esnafı uynann.takımına destek ver.

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.