|   | 
  • Zor Şartlarda Ders Çalışıyorlar


    Zor Şartlarda Ders Çalışıyorlar
    Kayseri'de geçtiğimiz hafta Cuma günü şiddetli rüzgar sebebiyle çatıları eve uçan Çıtak ailesinin çocukları eğitimlerini sürdürmeye çalışıyor.

    Talas İlçesi Dolaylı Sokak’ta ikamet eden ve geçtiğimiz Cuma günü şiddetli rüzgarın etkisiyle çatıları uçan ve parçaları evin içine düşen Çıtak ailesinin 3 çocuğu, eğitimlerini sürdürmeye çalışıyor.

     

    Olayın ardından bir yandan yaralarını sarmaya çalışan aile diğer yandan da çocuklarının eğitiminin olaydan olumsuz etkilenmemesi için çalışıyor. 6. sınıf öğrencisi Ayşegül Çıtak, olay günü yatmaya gittiklerini ve kısa süre sonra ders çalıştıkları yere çatı parçaları düştüğünü söyledi. Olaydan sonra 2 sınavına giremediğini kaydeden Çıtak, “Çatımız geçtiğimiz hafta cuma günü çöktü. Biz burada ders çalıştık ve ardından yatmaya geçtik. Tam yattığımız sırada kuvvetli rüzgar yüzünden çatımız çöktü. Daha sonra komşularımıza sığındık ve ardından akrabamız da kaldık. Bu yüzden derslerimize çalışamadık. Sınav haftası olduğu içinde 2 tane sınavıma giremedim. Hayırseverlerimizden sığınabileceğimiz bir ev istiyorum. Durumumuz ortada" dedi.


    Baba Memili Çıtak da ailesine uzanacak bir yardım eli beklediğini söyledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.