|   | 
  • ZORLA EVLENDİRİLMEK İSTENEN KIZ, BABASINI ŞİKAYET ETTİ


    ZORLA EVLENDİRİLMEK İSTENEN KIZ, BABASINI ŞİKAYET ETTİ
    Kayseri'nin İncesu ilçesinde Ö. Ö, babası M. Ö'nün istemediği halde kendisini evlendirmek istediğini belirterek, jandarmaya şikayet etti.

     Kayseri'nin İncesu ilçesinde 16 yaşındaki Ö.Ö, babası M.Ö.'nin istemediği halde kendisini nişanladığını ve evlendirmek istediğini belirterek, jandarmaya şikayet etti. Şikayet üzerine soruşturma başlatılırken, genç kız ailesine teslim edildi.

    İncesu ilçesi Ötebatan Santır mahallesinde ailesiyle birlikte oturan Ö.Ö., babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini iddia ederek jandarmaya sığındı. Ö.Ö., jandarmadaki ifadesinde babası M.Ö'nün kendisini istemediği halde nişanladığını ve zorla evlendirmek istediğini öne sürdü. Jandarma, Ö.Ö'nün şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi vererek, soruşturma başlattı. Genç kız, soruşturmanın ardından savcılık kararıyla ailesine verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.